TEL: 021 260 2700 | E-mail: office@ofertacredit.ro

MultiPurpose

Credite Persoane Juridice

CREDIT PENTRU IMM & PFA

LINIE DE CREDIT IMM & PFA

Linia de credit IMM & PFA este un credit acordat persoanelor juridice pentru satisfacerea nevoilor curente de capital, inclusiv pentru refinantarea creditelor pentru nevoi de capital de lucru. Este destinata platii furnizorilor (achizitii de materii prime, materiale, marfuri etc.); utilitatilor (facturile de energie,

INVESTITII IMM & PFA

Creditele de investitii IMM & PFA sunt principalele instrumente de creditare utilizate de catre IMM-uri si persoanele fizice autorizate, in scopul achizitionarii de utilaje sau alte active fixe pentru desfasurarea activitatii acestora. Creditele de investitii sunt oferite in general pe termen mediu si lung, iar garantia creditului consta in activul achizitionat.

CREDITE TERMEN SCURT IMM

Creditele pe termen scurt IMM & PFA sunt utilizate de catre IMM-uri si persoanele fizice autorizate pentru acoperirea unor datorii scadente sau pentru investitii in active cu valoare mica, care permit rambursarea intr-un termen mai scurt de un an.Rambursarea creditului se face liniar, in conformitate cu graficul stabilit.

Go to top of page