TEL: 021 260 2700 | E-mail: office@ofertacredit.ro

MultiPurpose

Persoane Fizice

Credite nevoi personale fara garantii

Ai 20.000 euro (sau echivalent lei)sa-i cheltuiesti cum vrei,pentru ca rata ramane fixa pe intreaga perioada de creditare.Exemplu de calcul:12.000 lei cu doar 260 ron/luna rata fixa pe 5 ani.

Credite nevoi personale cu ipoteca

Imprumut de nevoi personale fara a fi necesara prezentarea de documente justificative a modului in care vor fi utilizati banii. Suma minima: 5.000 EUR (echivalent RON). Suma maxima: 100.000 EUR .Perioada minima: 12 luni. Perioada maxima: 60 luni

Credite imobiliare

 

Promotii speciale in lei si in euro! Credite de achizitii in lei cu avans de la 15%,Poti veni cu pana la 4 coplatitori iar varsta maxima la maturitatea creditului este de 70 de ani.Oferta credit.ro te ajuta sa te muti in casa noua!

Credite prima casa

Te gandesti sa te asezi la casa ta?Daca nu ai in proprietate o locuinta, sau detii un imobil in suprafata maxima de 50 mp, te ajutam sa faci pasul catre casa ta, printr-un credit imobiliar garantat de stat si cu costuri reduse, avans minim si dobanzi avantajoase.

Refinantari credite

Dobanzi de exceptie! Refinantezi si poti plati cu pana la 40% mai putin. Beneficiezi imediat de dobanzi preferentiale ,fie ca refinantezi carduri de credit,credite fara garantii sau credite imobiliare.

Credite ipotecare

Creditele ipotecare sunt credite pentru achizitia, construirea, renovarea unor locuinte sau cumpararea unui teren. Pentru un credit ipotecar, bancile solicita ipoteca de rang I asupra constructiei sau a bunului cumparat prin creditul acordat. Bancile solicita un avans minim cuprins intre 15% si 25%. Se pot imprumuta intre 10 000 si 400 000 euro, iar perioada de rambursare este cuprinsa intre 10 ani si 30 de ani.